Informació legal i política de privacitat

Avís legal

Per utilitzar certs serveis d’aquesta web els Usuaris han de proporcionar prèviament a SOLER CARBONELL, SCP. certes dades de caràcter personal a través d’un Formulari (d’aquí en endavant, les “Dades Personals”). SOLER CARBONELL, SCP tractarà automatitzadament les Dades Personals per tal de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i d’altres demandes). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l’Usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de SOLER CARBONELL, SCP.

Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

Si desitja accedir a les seves dades, modificar-les, cancel·lar-les o oposar-se al seu tractament ha de dirigir-se a SOLER CARBONELL, SCP. Si ho desitja pot trucar al 93 858 41 80 o enviar un correu electrònic a info@baart.es

SOLER CARBONELL, SCP no es fa responsable sobre els continguts de webs de tercers als que hi teniu enllaç, així com de les dades que es puguin recollir en aquests.